KRABBESHOLM HØJSKOLE
KUNST FOTOGRAFI ARKITEKTUR DESIGN GRAFISK DESIGN
KRABBESHOLM ALLÉ 15
DK 7800 SKIVE
(+45) 9752 0227
POST@KRABBESHOLM.DK

 

> FORSIDE
> LINJEFAG
> HVERDAGEN PÅ KRABBESHOLM
> GENEREL INFORMATION OM HØJSKOLEN
> HVORDAN BLIVER JEG OPTAGET
> PROJEKTER
> FOUR BOXES GALLERY
> KBH KUNSTHAL
> ENGLISH
 
KUNST
> PERFORMANCE
> MALERI EFTER FOTO
> GRAFIK UGE
> LYD
> MAKE-OVER
FOTOGRAFI
> ZINE
> NOIR
> EN FIKTIV KARAKTER
> FOTOGRAFISK KOMMUNIKATION
> WETPLATE
ARKITEKTUR
> UDSMYKNING
> TEGNEUGE
> SKULPTUR
> MOBILE
> RELIEF
DESIGN
> STING STOF FORM
> PIND PLADE PLEXI
> FSC 2014
> #DESIGNPÅTUR
> MØNSTRE
GRAFISK DESIGN
> PLAKAT TIL GLASMUSEUM EBELTOFT
> DEN GULE KROKODILLE
> KRABBESHOLM ALFABET
> HISTORIEN
> STUDIETUR TIL SCHWEIZ
21 billeder

FOTOANSØGNINGER

I løbet af semestret sender nogle af eleverne ansøgninger ind til forskellige fotografiske uddannelser. Her vises tre fotoelevers ansøgninger.

I år er der bl.a. blevet søgt ind på Højskolen for Fotografi i Göteborg, som er en treårig grunduddannelse (Degree of Bachelor of Art in Photography), samt en toårig overbygning med fokus på eget kunstneriske arbejde (Degree of Master of Art in Photography). Optagelsesprøven består af fem egne fotografiske værker og en motivationstekst. De viste værker lagde vægt på en personlig stil og æstetik i billederne samt overvejelser omkring fotografiet som kunstnerisk medie.

Derudover er der blevet søgt ind på fotojournalistik på Danmarks Journalisthøjskole. Optagelsesprøven består af et portræt og en fotografisk serie på fire billeder omhandlende et bestemt emne. Emnet for i år var "Næsten Voksen". Den indsendte billedserie er en reportage fra en 17-årig piges liv, der ifølge grundloven står lige på tærsklen til at blive voksen. I serien følger vi hendes dagligdag som student på Det Frie Gymnasium samt eftermiddag til træning som cheerleader.

Enkelte elever har søgt ind på Det Kongelige Danske Kunstakademi. Optagelsesprøven består af tre til fem værker af eget valg. Værkerne skal have en sammenhæng. Bærende for denne serie af indsendte værker er en fascination af, hvorledes titlen kan påvirke et billede, og titlerne har alle taget udgangspunkt i, hvordan noget kan gøres.
Den sidste serie er 4 stills fra videoen "How to get to know someone", som kan ses i sin fulde længde her:

> How to get to know someone